Yeni Yorum Gönder 

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AK PARTİDEN BAŞARILI ADAY: MUSTAFA AK
03-12-2009, 02:14 AM
Yorum: #1
AK PARTİDEN BAŞARILI ADAY: MUSTAFA AK
[Resim: firatayhan-www.bilgiagi.net.png]
AK PARTİDEN BAŞARILI BİR ADAY:MUSTAFA AK
12 Mart 2009 Perşembe
Yerel İdareler

Fırat AYHAN

Keçiören İçin Farklı Projelerle Geliyor

Ak Parti hükümeti ile kişisel sorun yaşayarak Keçiören Başkanlık adaylığından çekilen Turgut Altınok’un yerine aday gösterilen Mustafa Ak, çalışmalarıyla Altınok’tan daha başarılı bir başkanlık yapacağı sinyallerini verdi.

Uzun yıllar politika ile iç içe başarılı çalışmalar yaparak, halkın ihtiyaçlarını yerinde gören, ilçenin ihtiyaçlarını tespit ederek, projeler geliştirecek deneyime sahip genç ve dinamik kişiliği ile adaylıkta doğru isim olduğunu göstermiştir.

Ak Parti olarak Keçiören’de yeniden seçimi alacaklarına da inandıklarını belirten Mustafa Ak, `Bizim şuan tek büyük çabamız Aday olarak Mustafa Ak`ın tanıtılmasıdır. Bunun için de sokak sokak ev ev seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlik ve kadın kollarımızda bu konuda hayli aktif bir şekilde çaba gösteriyor. Seçimi alacağımız konusunda inancımız tamdır. Ancak Sayın Başbakanımıza bir söz verdik, biz bu seçimde Yüzde 65 oy hedefliyoruz, inşallah bu hedefimize de ulaşacağız, dedi.

Farklı Bir Keçiören

AK Parti`nin Keçiören Belediye Başkanı Adayı Mustafa Ak, Keçiören için projelerini açıkladı. Keçiören`in 800 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye`nin en büyük ikinci ilçesi olduğunu ifade eden Ak, şunları kaydetti: ``Ben her sabah boşalan, akşamları yeniden dolan bir Keçiören manzarası görmek istemiyorum. Benim hayalim Keçiören`in sosyal ve ekonomik kalkınmasını sağlayarak, insanlarımızın; iş, eğitim, sağlık, eğlence, dinlenme ve barınma gibi ihtiyaçlarının hepsine cevap veren bir ilçe meydana getirmek. Hedefimiz Keçiören`e yeten bir Keçiören. Göreve gelir gelmez, üniversitelerimize ulaşımı kolay, cazip bölgelerden yer tahsis edeceğiz. Bu şekilde Ankara’nın eğitim merkezlerinden biri olacak, dedi.
Büyük Şehirle Ortak Çalışmalar

Sosyal ve kültürel açılımlarımızın yanı sıra Keçiören`i bir iş ve ticaret merkezi haline getirmekle işe başlayacağız. İlçemizi yatırımcılar açısından cazip kılmak için gerekli adımları atarak, bir yandan yeni iş ve ticaret merkezlerinin kurulmasını, öte yandan da insanlarımız için yeni istihdam kapıları açılmasını sağlayacağız, diyen Mustafa Ak, var olan bazı projeler var. Onların tümüne durmak yok, yola devam diyeceğiz. Ben şahsen devlet kurumlarında hizmetin devamından yanayım. Kişisel tavırlarımız kurumsal yapıların ilişkilerine yansıtılmamalıdır. Bu anlamda en büyük eksiğimiz olarak görünen Büyükşehir`le kavgalı ilçe görünümünden ilçeyi kurtaracağız. Bizim temel amacımız Keçiören`e hizmetin getirilmesidir, dedi

Uzun yıllar Keçiören’de Başkanlık yapan Altınok’tan sonra daha yeni ve başarılı projelerle adından söz ettirecek olan Mustafa Ak abimize ı.Ü Siyasal’lı olarak başarılar diliyoruz.

Fırat AYHAN
kullanıcının tüm mesajlarını bul
Yeni Yorum Gönder 

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi