Yeni Yorum Gönder 

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UCUZ SİYASET
03-16-2009, 09:13 AM
Yorum: #1
UCUZ SİYASET
Seçim yaklaştıkça siyasi diller yaman dönüyor!
Türkiye’nin meydanlarında dedikoduların bini bin para!
Bir karalama siyasetidir gidiyor, halkın gözünün içine baka baka!
Meydanın birinde, Erdoğan; “ Sen ömür boyu iktidar olamazsın!”, bir meydanda Baykal; “Sen çocuklara oyuncak dağıtacağına babalarına iş ver iş!.. Gel kaçma televizyonda konuşalım!” Diğer bir meydanda da Bahçeli, bağırmaktan çatallaşmış sesiyle; “ İktidar olursak, hesap sormazsam namerdim!” Ve diğer partilerin bütçelerine göre seslenişleri, seçmenin kulaklarını tırmalıyor…
Muhtar adayları da bastırabildikleri resimli afişlerini mahallelerinde gördükleri kahvehane, lokanta, eczane demeden vitrinlerine yapıştırma telaşındalar…
Logolarla süslenmiş araçlar ise sokak sokak konvoy olmuş, partilerin benzin bolluğunda bal kaymak…
Sizce, siyasiler kafanızdaki düşüncelere cevap verebiliyor mu?
Onlardan ne gibi konuşmalar beklerdiniz?
Benim vatandaş olarak bir oyum var ve öncelikle şu sorulara cevap almak isterim:
*Türkiye AB ülkesi mi, yoksa Ortadoğu ülkesi mi? ikilemi arasındaki kararsızlığı ile dış politikamızın hedefleri ne olacak?
* Ergenekon ve Fener davaları, halkın beklediği hızla sonuçlanacak mı?
* Seçim yarışında, devletin olanakları ne zaman kullanılmayacak?
* Sosyal Yardım adı altındaki rezaletler ne zaman son bulacak?
* İlköğretim ve lise öğrencilerinin kafasındaki “ Ülkeme, bende mi işsiz adayıyım?” sorusunu, geleceğin beyinlerinden, yok edebilecek miyiz?
Kısacası, partilerin hepimizin kafasında odaklaştığı sorunlara, önlemi ne olacak?

Ey siyasiler!

Bırakın ucuz siyaset yapıp, birbirinizi karalamayı da, akıllı seçmen artık sizden çözüm bekliyor!
Bu halkın karnı “Boş sözlere” yıllardır zaten tok![font=Arial][/font]

FATİH AKDAŞ
kullanıcının tüm mesajlarını bul
03-16-2009, 09:17 AM
Yorum: #2
Cvp: UCUZ SİYASET
EEE NE YAPARSIN TÜRK SİYASİ YAŞAMININ KENDİNE ÖZGÜ KURALLARI BUNLAR. BU DA BİZİM FARKIMIZ DİĞER ÜLKELERDEN
03-16-2009, 10:51 AM
Yorum: #3
Cvp: UCUZ SİYASET
İnşallah Bu sorular bir an önce yanıtlanır.
Yeni Yorum Gönder 

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi