Yeni Yorum Gönder 

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni başlayanlar için Siyasal Bilgiler kaynakça veya ders kitapları önerir misiniz?
09-11-2009, 08:19 AM
Yorum: #1
Yeni başlayanlar için Siyasal Bilgiler kaynakça veya ders kitapları önerir misiniz?
Arkadaşlar merhaba,ikinci üniversitemi siyasal bilgiler üzerine okumak istiyorum.Aslında hayalim siyasal okumaktı,ama her zamanki gibi aile engeli...Neyse bu sefer kendim için bir şey yapmak istiyorum,kazanamasam bile en azından siyasal üzerine bilgi edinmek istiyorum.Şöyle güzel kaynakçalar,ders kitapları önerirseniz sevinirim.En azından Beyazıt'ta Siyasal Bilgiler Fak'nin kitaplarını satan bir kitapçı varsa onun adını da söyleyebilirsiniz...Şimdiden teşekkürler...
kullanıcının tüm mesajlarını bul
09-11-2009, 10:51 AM
Yorum: #2
Cvp: Yeni başlayanlar için Siyasal Bilgiler kaynakça veya ders kitapları önerir misiniz?
Önce şu an siyasalı kazandınız mı onu bir belirtin, sonra siyaset konusunda veya siyasal bilimler disiplini hakkında araştırmak okumak istiyorsan, beyazıttaki sahaflar çarşısında bol miktarda bulabilrsiniz.
Siyasal öğrencisi değilsen de bilgimiz olsun.

ONLINE BİLGİ İLETİŞİM AĞI
kullanıcının web sitesini ziyaret etkullanıcının tüm mesajlarını bul
09-13-2009, 04:42 AM
Yorum: #3
Cvp: Yeni başlayanlar için Siyasal Bilgiler kaynakça veya ders kitapları önerir misiniz?
İlginiz için teşekkürler.Edebiyat öğretmeniyim.Aslında siyasal okumak istiyordum,ama ailem engel oldu.Şimdi bu sene össye girip siyasalı seçmek istiyorum.Kazanamasam bile en azından öğrenmek istiyorum,bu yüzden bilen birilerine sormak istedim.Açıktan Adalet MYO'nu da kazandım,en azından yardımcı olur diye.Açıkçası sahaflar benim de aklıma geldi,ama gelişigüzel bir kitap almak istemedim veya yanlış yönlendirilmek istemedim diyelim.Hem nereden başlayacağımı da bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada siyasal öğrencisi olmamam bu foruma üye olmamda engel mi?
09-13-2009, 07:48 AM (Bu konu en son: 09-13-2009 tarihinde, saat: 07:48 AM düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: ahmetfidan93.)
Yorum: #4
Siyasal Bilgileri okumak istemeniz bu alana ilgi duymanız nedeniyle iletilerinizdeki bu istekliliği de gördükten sonra sizi siyasalımsı olarak kabul edebiliriz.
Normal Şartlarda bu sitede okulumuzun mezunu, öğrencisi, personeli, hocası haricinde kimseyi kabul etmiyoruz.
Bu arada siyasalımsı olabilmek için, yine 4 yıllık başka bir fakülte okumuş olmanız bizim için veridir.
Mezuniyet grupları arasında, siyasalımsılar bölümü de bulunmaktadır.
Kullanıcı adınız, fahriyeçakı00 olarak değiştirilecektir.

09-13-2009, 12:19 PM
Yorum: #5
SiyasalımsıSmileteşekkürler...Yardımlarınızı bekliyorum...
09-14-2009, 07:25 AM
Yorum: #6
Ozaman, hemen, İlhan F. Akın'ın Siyasal Düşünceler Tarihini alıp (sıkıcı ama sıkılmadan))) zevkle okumalısınız.
Bizler okulda bu kitabı 3 kez okuyup altını çizdiğimizden satırların arası yırtılırdı.

09-15-2009, 02:02 AM
Yorum: #7
Teşekkür ederim...
06-30-2010, 10:28 AM
Yorum: #8
Merhabalar,

Ben birinci sınıfta beyazıta sahaflardan Prof.Esat Çam Siyaset Bilimine Giriş
kitabını alıp okumuştum
çok akıcı anlatım dili güzel bir kitaptı sıkılmadan okuyup
faydasını görücegini düşünüyorum.

Muazzez,
Yeni Yorum Gönder 

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi