93 Mezunlarından Kimler Nerede
|
|
06-26-2007, 11:34 PM
Yorum: #1
|
|||
|
|||
Sevgili dönem arkadaşlarımız. Bizim zamanımızda ne yazık ki ne cep telefonu ne elektronik posta vardı. Bizim zamanımızda, altı haneli sabit telefonlar vardı. Mezuniyet yıllıklarına bunları yazdık bir kısmımız. Gerek telefonların yedi haneye çımması gerekse o zamaki şehirlerarası posta kodlarının değişmesi, gerekse adres değişiklikleri nedeniyle çoğumuzun birbirimizle irtibatı kesildi. Biz de geçen altı ay içinde İstanbul'da 93 mezunları olarak sevgili Ahmet ŞAHİN arkadaşımızın da öncülüğüyle bir toplantı yaptık. Toplantıya yaklaşık kırbeşe yakın arkadaş katıldı. İletişim bilgilerimizi aldık. Ama biz dönem olarak üçyüze yakın kişiydik. Umarız dileriz ki burada herkes toplanır ve iletişim kurarlar. Bilgi paylaşımında bulunurlar. Amacımız bilginin paylaşımı, insanlığa hizmet ve hoşça vakit geçirmemizdir. Belki hababam sınıfı gibi bazı derslerden ve hocalardan konuşup dertleşip özlem gidermemizdir. HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ O GÜNLERİMİZ EN GÜZEL GÜNLERİMİZDİ. Bütün dönem arkadaşlarımı bu bölüme bekliyorum. Başarımız başarınız başarınız başarımızdır. Esenlik Dileklerimle. ONLINE BİLGİ İLETİŞİM AĞI |
|||
07-30-2007, 01:07 AM
Yorum: #2
|
|||
|
|||
RE: 93 Mezunlarından Kimler Nerede
Ben 1993 Kamu Yönetimi mezunuyum. Şu an İDO - İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.ş. de Finansman Şefi olarak çalışıyorum.
Herkese SELAMLARRR |
|||
08-14-2007, 06:44 AM
Yorum: #3
|
|||
|
|||
Cvp: 93 Mezunlarından Kimler Nerede
Ben de 89 girişli 93-94 mezunu tuncay çayeğil, Bursa Kestel'de öğretmenlik yapmaktayım.
arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim. |
|||
09-17-2007, 04:27 AM
Yorum: #4
|
|||
|
|||
Cvp: 93 Mezunlarından Kimler Nerede
MERHABA ARKADAŞLAR BEN CENGİZ SUNAY
1993 İÜSBF MEZUNU, KENDİMİ SİZLERE NASIL HATIRLATABİLİRİM BİLMİYORUM. HATIRLAYAN VARSA MAİL ATSIN. bİZİM NOT ÇIKARICI AHMET EMİN YİNE TAM GAZ GİDİYOR, TESADÜFEN BU FORMU İNTERNETTEN BULDUM. [email protected] ADRESİNDEN DE BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. 1993 MEZUNLARI TOPLANTISINA DAVET BEKLİYORUM. BENİ UNUTMAYIN HA.... |
|||
11-11-2013, 05:16 AM
Yorum: #5
|
|||
|
|||
RE: 93 Mezunlarından Kimler Nerede
Sevgili arkadaşlar, bu yıl mezuniyetimizin 20. yıldönümü; kutlama yapılacak mı ya da yapıldı da benim mi haberim olmadı? Sayın Fidan, artık Ünye'deyim; ilgilenemem diye bir mazaret kabul etmiyorum. Sen bu işi organize etmezsen kimse edemez, biliyorsun. Hadi bakalım.....
|
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi