Alnımı Yüreğine Dayayıp..
|
|
06-22-2010, 03:24 AM
Yorum: #1
|
|||
|
|||
Ey sevgili..! Madem ki romatizma ağrıları gibi mevsimsel bir randevu olacak bu hiç çıkmayacakmış gibi gir bu kapıdan içeri. Dışarıda bırak elinde, cebinde, zihninde ne varsa hepsini. Gecenin geç bir saati olsun bana bu son gelişin. Uykumu en tatlı yerinde bölsün zildeki parmağın. Öylece, en ıssız halinle gel bu gece. Ey sevgili..! Madem ki yarın öleceksin, son kahveni iç elimden. Belki özlersin diye bu kez kahven şekerlisinden. Nereden çıktı bu şimdi demeyeceğim, bilirim, gitme desemde gidersin. Ey sevgili..! Madem ki yarın öleceksin, son kez seviş benimle. Ayyuka çıksın bastırılmış ne varsa ruhumda, bedenimde. Nefesin dolanırken iliklerimde, gitmeden imzanı bırak tenimde. Adını dilime, yüzünü gözüme kazıdım bu gece. Ne varsa istediğin gönderirim bir kaç güne. İstediğin birkaç paket sigara, türkü kokusu olsun bir kuble. Ey sevgili..! Madem ki yarın öleceksin, bu da benden sana azık olsun. Neyi erken yaşadıysam ona geç kalıyorum. Gelişinin keyfini sürmeden seni gidişine hazırlıyorum.. http://www.sevdimseni.net/oku-alnimi-yuregine-dayayip Sosyal Güvenlik Müfettişi |
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi