Türkiye'nin 3. ve 4. Siyasal Bilgiler Fakültesini Özel Üniversiteler Açtı
|
|
07-21-2010, 05:11 AM
Yorum: #1
|
|||
|
|||
Türkiye'nin 3. ve 4. Siyasal Bilgiler Fakültesini Özel Üniversiteler Açtı
4. siyasal bilgiler de arkasında...
İstanbul Medeniyet Üniversitesi EK MADDE 127 – İstanbul’da İstanbul Medeniyet Üniversitesi adıyla yeni bir üniversite kurulmuştur. Bu Üniversite; a) Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Turizm Fakültesinden, b) Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Yabancı Diller Yüksekokulundan, c) Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile Eğitim Bilimleri Enstitüsünden, oluşur. -------------------------------------------------------------------------------- To: [email protected] CC: [email protected] From: [email protected] Date: Wed, 21 Jul 2010 11:01:10 +0300 Subject: [siyasalvakfi] Türkiye'nin Üçüncü Siyasal Bilgiler Fakültesi TÜRKİYE'NİN ÜÇÜNCÜ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ KURULDU. 21 Temmuz 2010 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27648 KANUN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TEŞKİLATI KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Kanun No. 6005 Kabul Tarihi: 14/7/2010 MADDE 1 – 28/3/1983 tarihli ve 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununa aşağıdaki ek maddeler eklenmiştir. “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi EK MADDE 125 – Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi adıyla yeni bir üniversite kurulmuştur. Bu Üniversite; a) Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinden, b) Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Yabancı Diller Yüksekokulundan, c) Rektörlüğe bağlı olarak yeni kurulan Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Fen Bilimleri Enstitüsünden, oluşur. http://www.siyasalforum.net İNTERNETTEKİ EVİNİZ |
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi