haydi 93 mezunları buraya
|
|
11-29-2007, 03:18 PM
Yorum: #1
|
|||
|
|||
haydi 93 mezunları buraya
Tüm siyasallılara ve özellikle 93 mezunlarına selamlar.
|
|||
11-29-2007, 03:25 PM
Yorum: #2
|
|||
|
|||
Cvp: haydi 93 mezunları buraya
Sevgili İlknur İnternetteki evinize hoş geldiniz.
Artık teknoloji aracılığıyla kim neredeyse buluşabileceğimiz, belki de sınıflarda ders görür gibi bilgi paylaşacağımız ortamdan yararlanacağız. Hatırlar mısın? Prof.Dr. Ersan İLAL ne derdi? Gidin çocuklar derse gelecek yerde sinemaya tiyatroya gidin. Gidin tartışma forumlarına katılın.... İşte tartışma bilgi paylaşım forumu. Bizler bunu istedikçe kimse engel olamayacaktır. ONLINE BİLGİ İLETİŞİM AĞI |
|||
11-29-2007, 04:11 PM
Yorum: #3
|
|||
|
|||
Teşekkürler Ahmet.Bende bu imkanlar dahilinde çok sayıda arkadaşımıza ulaşacağımıza inanıyorum.Birbirimizden çok uzaklarda bile olsak dediğin gibi aynı anfiyi aynı sıraları paylaşır gibi samimi bir ortamın oluşacağına yürekten inanıyorum.Bu konuda senin çabalarını takdir etmemek mümkün değil."İşte 93 mezunları farkı" dedirtmek için tüm arkadaşlarımızı bende buraya davet ediyorum.Görüşmek üzere.
|
|||
12-05-2007, 04:16 AM
Yorum: #4
|
|||
|
|||
İlknur, işte bandırma anısı. 93 ler neredeyseniz siz de fotolarınızı ekleyebilirsiniz.
![]() ONLINE BİLGİ İLETİŞİM AĞI |
|||
12-06-2007, 01:22 PM
Yorum: #5
|
|||
|
|||
Seninle bu başlangıcı yaptık umarım diğer arkadaşlarımızı da burada hem fikirleriyle hemde resimleriyle görmek kısmet olur.Bu vesileyle yıllar bize neler katmış bizden neler götürmüş daha iyi anlayabiliriz.Bu arada resmin altına yazmış olduğun banderma (bandırma'nın)eski adıdır.Bunu özellikle mi yazdın yoksa yanlışlık mı oldu??
![]() |
|||
12-06-2007, 03:28 PM
Yorum: #6
|
|||
|
|||
tabi ki ilknur,
elimde bandırmaya ait bir kartpostal var. Orada osmanlıca "banderma" yazıyor. Bilinçli olarak kullandım. Tarihi bir mekanda o fotoğrafı çektirdiğimizden dolayı böyle bir isimlendirme tercihi yaptım. ONLINE BİLGİ İLETİŞİM AĞI |
|||
05-06-2008, 04:38 AM
Yorum: #7
|
|||
|
|||
93 Mezunları Yemekte)))))
![]() İşte 1993 mezunlarından bir grubun fiiii tarihindeki yemek sofrası. http://www.siyasalforum.net İNTERNETTEKİ EVİNİZ |
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi