89 Mezunumuz EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, yılın yöneticisi seçildi.
|
|
01-16-2008, 11:23 AM
Yorum: #1
|
|||
|
|||
89 Mezunumuz EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, yılın yöneticisi seçildi.
Fakültemizin 1989 yılı mezunlarından eski Eğirdir Kaymakamı, EGO Genel Müdürü Ömer ULU, İçişleri Bakanlığı Mensuplarının oluşturduğu İdareciler Derneğinin her yıl verdiği Yılın Yöneticisi ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül bu yıl verilirken oy verme yetkisine sahip olan 35 üyenin tamamı kardeşimiz lehinde oy kullanmıştır. Bu ödül kardeşimizin kendisini ülkemize daha fazla adaması yolunda etkili olmuştur kanaatindeyiz.
Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. FORUM YÖNETİMİ http://www.siyasalforum.net İNTERNETTEKİ EVİNİZ |
|||
01-22-2008, 11:19 PM
Yorum: #2
|
|||
|
|||
Cvp: 89 Mezunumuz EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, yılın yöneticisi seçildi.
Ömer Ağabey'i tebrik ediyoruz. Diğer bürokrasideki arkadaşlara da başarılar diliyoruz.
|
|||
11-22-2009, 01:01 AM
Yorum: #3
|
|||
|
|||
RE: 89 Mezunumuz EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, yılın yöneticisi seçildi.
Sevgili Ömer Ulu
Sizinle çalışma onuruna erişmiş bir insan olarak yılın yöneticisi seçilmiş olmanız beni inan şaşırtmadı. Çünkü sizin mayanızda var olan ve diğer yöneticilere önek teşkil edecek pek çok vasfı bünyenizde barındırıyorsunuz. Sizlerle çalışmanın doyumsuz hazını ne yazıkki çok kısa süre yaşayabildim. Bunun daha uzun sürmesini beklerken ne yazıkki yeni göreviniz gereği Başkentim Ankara seni bizden koparıp aldı. Biz çeyrek asırda bir yakaladığımız bu değerli idareciyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık ve halada yaşıyoruz. Sen idolsün.. Sen üstün vasıfları tek bünyede toplamış müthiş bir yöneticisin. Sen yüreği yumuşak insancıl yönü güçlü müthiş bir insansın.. Sen örneksin.. BENCE BUNLARI BİR ARAYA GETİRDİĞİMİZDE ORTAYA ÇIKACAK PORTRE TABİKİ ÖMER ULU'DUR .. YILIN YÖNETİCİSİ OLMANIZ HİSLERİMİN NE KADAR DOĞRU OLDUĞUNU DOĞRULAR NİTELİKTEDİR. YOLUN ACIK OLSUN ÖMER ULU BAŞKALARININ AYAK İZLERİNDEN YÜRÜYEN İNSANLARIN İZ BIRAKMALARI MÜMKÜN OLMADIĞININ BİLİNCİNDE SEN HER GÖREV YAPTIĞIN YERDE KENDİ AYAK İZLERİNİ BIRAKARAK YÜRÜYEN BİR YÖNETİCİSİN ... BEN SİZİ HEYECANLI BİR DİZİ FİLMİNE BENZETİYORUM. BİR SONRAKİ BÖLÜMÜDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.. Adnan |
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi