Yeni Yorum Gönder 

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İLGİSİZLİK
01-25-2008, 04:59 AM
Yorum: #1
İLGİSİZLİK
Herkese Merhaba,

Foruma olan ilgi yetersizliği gerçekten beni çok üzmekte. SBF adıyla paralel olmayan bir durum içersindeyiz diye düşünüyorum. Sadece bir paylaşım, sadece bir sitem..

Saygı ve sevgilerimle
kullanıcının tüm mesajlarını bul
12-08-2008, 06:28 AM
Yorum: #2
Cvp: İLGİSİZLİK
gerçekten daha fazla istişare ve alaka olması siyasallı olmanın belirteci olmalı.tüm siyasal mezunu arkadaşlara selamlar.
12-10-2008, 03:05 AM
Yorum: #3
RE: İLGİSİZLİK
bence de bir ilgisizlik söz konusu. bunun giderilmesi için çalışılması gerekiyor. özelikle başka üniversitelerin dikkati çekilebilir. probleme bir çözüm olurmu bilmem ama dile getirmek istedim
12-10-2008, 07:36 AM
Yorum: #4
Cvp: İLGİSİZLİK
Ben ne yazacağımı bilemiyorum şahsen. Bunca gayret ediyoruz. Böylesi bir ortam oluşturuyoruz. Ve bu ortama istanbul siyasallılardan başkasını da kabul etmiyoruz.
Yine de böyle bir sonuç almak son derece üzüntü verici.

Üstelik sitemize herkes gerçek adıyla üye olma zorunlulukları getirdik ki herkes birbirini tanıyabilsin diye.

Gerek okulumuz derneğinin gerekse vakfının mail gruplarındaki eziyeti göz önüne alarak bu siteyi hazırladık. Hem paylaşımlar kategorik olsun, hem e postalarnız şişmesin, hem de düzenli arşivli olsun diye bunca bölümler açtık.
Arkadaşlar herkesi bu konuda özveriye davet ediyoruz.

Lütfen herkes tanadıklarına bildirsin.
Sitemize üye olurken kendi ad ve soyadlarını birleşik küçüçük harfle yazsınlar ve mezun oldukları veya olacakları yılın son iki rakamı da üye adının sonuna boşluksuz yazarak üye olsunlar.
Böylece her yeni üye dönemdaşları tarafından rahatça tanınabilsin.

Okulumuz var oldukça, bilgisayar ve internet teknolojisi var oldukça sitemiz yayında kalacaktır.
Ama bunca ilgisizlik devam ederse artık biz de siteyi okula özel olmaktan çıkarmak zorunda kalırız ki bu hiç istemeyeceğimiz bir durumdur.
Teşekkürlerimizle.
Yeni Yorum Gönder 

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi