Siyasal Vakfı nda Yerel Yönetim Meslek Temsilcileri Kahvaltı Toplantısı Yapıldı!
|
|
04-13-2008, 04:49 AM (Bu konu en son: 04-15-2008 tarihinde, saat: 07:21 AM düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: Admin.)
Yorum: #1
|
|||
|
|||
Siyasal Vakfı nda Yerel Yönetim Meslek Temsilcileri Kahvaltı Toplantısı Yapıldı!
Siyasal Vakfı’nda Yerel Yönetim Meslek Temsilcileri
Kahvaltı Toplantısı Yapıldı. 13 Nisan 2008 Pazar günü güzel güneşli bir havada Siyasal Vakfı’nın bahçesinde Yerel Yönetim Meslek Temsilcileri kahvaltı toplantısı yapıldı. Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz’ın ağırlığını koyduğu toplantıya okulumuzdan yirminin üzerinde meslek temsilcisi katıldı. Fevkalade güzel kahvaltı eşliğinde toplantı sohbet havasında devam etti. Programda daha çok, belediye yasasının 8 maddesi masaya yatırıldı. Geçen ayın yoğun gündem konusu olan, “Belediyelerin Köye dönüştürülmesi kararı üzerine Çorum Belediye Başkanımız Turan ATLAMAZ, Dr. Fahri Solak, Dr. Ahmet FİDAN, İBB Özürlüler Koordinasyon Merkezi müdürü Bekir Köksal ve diğer katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Atlamaz’ın Çorum Belediye başkanı olarak Türkiye’de ve Dünyada ilkleri gerçekleştirdiği başarıların ekrandan tanıtılmasının ardından Kent Bilgi sistemi ve Kent Arşivi konusunda da ayrıntılara girildi. Japonların ulaşım sistemi ve kentsel yaşantıları, iş yaşamı ve iş disiplinleri de konularında yine başkanımız tecrübe ve anılarını ironik tarzıyla katılanları güldürdü. Bunlardan en güzeli de Japonların klozet kenarlarına bile kütüphane kurduklarını anlatmasıydı. Tabi bu arada Kayseri Müftüsüyle hediyeleşmesi ayrı konu. Bunu başkanın diliyle aktaralım: ![]() “Bir sürü özel günler ve kutlamalar var. Ben bu günlerde herkese bir kilo leblebi gönderiyorum. Bana maliyeti 1.5. YTL. (Bu arada serviste başkanın ikramı leblebiler yenmekte) Ben Kayseri Müftüsüne 1 kilo leblebi gönderirken o bana 1 kilo pastırma gönderiyor. Eeee, birisi 1.5 YTL birisi 15 YTL. Çorumlu olmanın bu avantajı da var işte...” ))) Toplantı, Vakfın taşra şubelerinin açılması gereğinin önemi üzerine yapılan temennilerle sona erdi. NOT: Kahvaltı toplantısı resimleri ekli resim dosyalarında. http://www.siyasalforum.net İNTERNETTEKİ EVİNİZ |
|||
04-15-2008, 07:10 AM
Yorum: #2
|
|||
|
|||
Cvp: Siyasal Vakfı nda Yerel Yönetim Meslek Temsilcileri Kahvaltı Toplantısı Yapıldı!
Biz uzaklardayız. Ancak camiayı buradan takip edebiliyoruz.
Teşekkürler forum yönetimi. Sayın başkanımın diğer yeniliklerini de belediyenin sitesinden gördüm. Daha ne başarılılarımız vardır. Bunun için ayrı bölüm olabilir aslında. |
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi