Yeni Yorum Gönder 

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ARAS HOLDİNG A.ş. DENETİM UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV DUYURUSU
04-24-2008, 11:59 PM
Yorum: #1

Aras Holding A.ş. Denetiminde görevlendirilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılacaktır. Denetim Uzman Yardımcılığı giriş sınavına katılmak için başvuruların en geç 30 Nisan 2008 Çarşamba günü saat 18.00’e kadar, Aras Holding Denetim Müdürlüğü Rüzgarlı Bahçe Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. No.2 Aras Plaza Kavacık –İstanbul adresine şahsen veya posta vasıtasıyla yapılması gerekmektedir.
A) SINAVA KATILMA ŞARTLARI:
1. T.C. vatandaşı olmak,
2. Yazılı sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak,
3. Üniversitelerimizin en az dört yıl süre ile eğitim veren İktisat, Siyasal, İşletme, Maliye, Hukuk, İstatistik, İdari Bilimler Fakülte veya bunlara denkliği yetkili makamlarca onanmış yurtdışındaki diğer fakülte veya yüksekokullardan birini bitirmiş olmak,
4. Sağlık durumu yurdun her yerinde görev almaya,denetimin gerektirdiği yolculukları yapmaya elverişli olmak,
5. Erkek adaylar için; askerliğini yapmış olmak,
6. Aras Holding A.ş.dışında bir kurum veya teşkilata hizmet yükümlülüğünde bulunmamak,
7. Kasıtlı olarak suç işlememiş olmak veya herhangi bir nedenle hürriyeti kısıtlayıcı bir ceza ile yüz kızartıcı bir suçtan yükümlü olmamak,
8. Aras Holding A.ş.’nce yapılacak araştırmada özgeçmişi,sicil ve genel kapasitesi yönünden mesleğe alınmasında engel olabilecek bir seviyede bulunmamak,
B) BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER :
1. Denetim Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Belgesi (Söz konusu belge Denetim Müdürlüğü/Kavacık adresten veya internet aracılığı ile http://www.arasholding.com.tr adresinden alınabilir.Ayrıca, Başvuru belgesine ek olarak adaylarca özgeçmişlerini belirten yazı eklenecektir.
1. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin fotokopisi
2. Nüfus cüzdanının fotokopisi
3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf (1 sınav giriş kartına + 1 aday listesine),
4. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi
C) SINAVA GİRİŞ YERİ VE TARİHİ
SINAV TARİHİ : 10 Mayıs 2008
SINAV YERİ : Aras Holding A.ş.
Rüzgarlıbahçe Cad.Aras Plaza Kavacık-İstanbul
D) YAZILI SINAV KONULARI
* 1- Kompozisyon
* 2- Genel Yetenek
* 3- Hukuk (Genel Konular).
* 4- İktisat (Genel Konular)
* 5- Maliye (Genel Konular)
* 6- Muhasebe (Genel Muhasebe)