Çapkınlık Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
|
|
05-16-2008, 09:21 AM
Yorum: #1
|
|||
|
|||
Çapkınlık Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu evli bir erkek çapkınlık yapmaz, asla olacak iş değil ama, bir an için "senaryo yazalım". Uyduralım. Kafadan atalım. Düşünelim. Varsayalım. Farzedelim.
Çapkınlık dikkat ve hafıza gerektirir, (Bütün arkadaşları tenzih ederim) aptalların yapamayacağı kadar zeka ve planlama ister. Yalanlarınızı çok iyi aklınızda tutun, asla pot kırmayın. "İş yemeğim var" diyerek evden çıkarken cebinize bir diş sarımsak alıp, dönüşte eve girmeden önce yemek gerekir. Bu durumda eş, leş gibi sarımsak kokan bir erkekle beraber olmuş bir bayan düşünmez. Cep telefonunuz eşiniz ya da sevgiliniz üzerine kayıtlı olmamalı, aradığınız numaraların dökümünü çıkartabilirler. Sevgililerinizin telefonlarını erkek isimleriyle kaydedin, münkünse bu isimler sık görüştüğünüz erkek arkadaşlarınız olsun. Bu isimlerden gelen mesajları telefonda bırakmayın ki eskaza okunursa eşiniz sizin ve arkadaşınızın iflah olmaz bir gay olduğunu düşünmesin. Kimin ismini ne diye kaydettiğinizi asla unutmayın. Durup dururken Büşra'ya "seni öyle çok arzuluyorum ki, yanında olup seninle hoplaya hoplaya sevişmek istiyorum" diye mesaj atacakken o mesajı Hasan'ın kendi numarasına göndermeyin. Eşinizi gay olmadığınız kousunda ikna edebilirsiniz. Ama Hasan'ı...? Aradığınız numaraları silseniz bile , son 1 ayda yaptığınız görüşmeleri, mesajlaşmaları hafızasında saklayan teknoloji harikası telefonları kullanmayın, çok kalite düşkünüyseniz, eşinize verin, O kullansın. Eğer iki ayrı hat ve telefon kullanıyorsanız çapkınlık marka olan telefonu iyi saklayın. Telefonunuzun sesini yüksek ayarlamayın, hele hoparlörü hiç açmayın, ikisinden birisinin yanında konuşmanız gerekebilir. Kendinizi bekar olarak tanıtıp, sevgilinizi evinize davet etmişseniz, kaldırdığınız özel eşya ve resimler aynen doğru yerlerine yerleştirilmelidir. Evlilik, nişan yüzükleri ve evliliği kanıtlayacak nüfus cüzdanı, pasaport vs belgeler dikkatle saklanmalıdır. Burada ehliyet tercih edilir; hem medeni hal yazmaz hem güven vermiş olursunuz. Yeni tanıştığınız hatun dindar ise sakın dini çapkınlığa alet etmeyin. Ekonomik olarak oldukça iyi bir durumda olduğunuzu söylemişseniz, hatun kişiyi ararken kontörlü hattınızdan aramayın, hele ödemeli hiç aramayın, çağrı yapıp kapatmayın. Sevgilinizin parfümünün üzerinizde kokma ihtimaline karşı aynısından aracınızda bulundurun; pahalıysa eşinize araç için parfüm aldığınızı söylersiniz, daha sonra sevgilinize hediye edersiniz, ucuzsa eşinize hediye aldığınızı söyleyin; bu durumda eşiniz "ah canıııım beni ne kadar da seviyor" diye düşünür. Sevgilinizin çok zeki ve kurnaz olduğunu düşünüyorsanız ona evli olduğunuzu söyleyin, kesinlikle inanmayacaktır, oldu ki inandı, "dürüst davrandım" dersiniz (ama birinci ihtimal daha yüksektir.) Herşeye rağmen sevgiliniz 3 yıldır kimliğinizi sormuyorsa siz onu terkedin. Yeni bir sevgili buldunuz ve artık eskisi yakanızdan düşsün istiyorsunuz, mali sıkıntı içerisinde olduğunuzu ona hissettirin; kredi kartlarınızın limitinin dolduğunu, çeklerinizi ödeyemediğinizi söyleyin. Aracınıza benzini onun kredi kartıyla alın ve yemekte (belki ilk defa) hesabı ona ödetin. Daha olmadı paralı ve çapkın bir arkadaşınızla tanıştırın. Sabah hangi giysileri giyerek çıkmışsanız akşam eve onları değiştirmeden gelin. Sevgilinize güvenip eşinizi boşamayın, boşanmış bir erkeğin çapkınlığı tat vermez. Parayla ilgili konuşmalara girmeyin. Diyelim yakalandınız, doğruyu söyleyin. Eşiniz %99 inanmayacaktır, ola ki %1 lik ihtaimale denk geldiniz, en azından "ben dürüst davrandım" diye vicdan yapma imkanınız olur. Son cümle: Siz bir şey istemeyin, o verecektir. ADALET ERDEMLERİN KRALİÇESİDİR |
|||
05-16-2008, 02:46 PM
Yorum: #2
|
|||
|
|||
Cvp: Çapkınlık Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Ercan Bey, yazılarınızı takip ediyorum.
Çok hoş. Düzenli yazsanız da, yönetim size köşe açsa nasıl olur. Ben şahsen memnun olurum. Saygılar. |
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi