beyazıt kampüsü
|
|
03-19-2009, 04:05 AM
Yorum: #1
|
|||
|
|||
beyazıt kampüsü
BEYAZIT KAMPÜSÜ KAPATILAMAZ
Bir sembol Beyazıt kampusu. Türk üniversite gençliğinin üniversite deyince aklına geldiği en önemli şey. Haberi ilk duyduğum da şaka zannettim. Gerçekten çok ama çok üzücü bir olay. Tamam üzücü olaylara neden olmuş bir yer olabilir. Bir çok gencimiz hayatını kaybetmiş olabilir. Ama acısıyla tatlısıyla bu tarih bizim değil mi? Orası bir devletin filminin aktığı bir perde. Orası bir vitrin. Türk emniyeti bulunduğumuz dönemde Beyazıt da ki yaşanan tatsız olayları engellemek için başka çözüm yolları bulabilir. Ben hala inanamıyorum. Ve bunun bir şekilde önüne geçileceğine inanıyorum. Yetkililerin bir b planının olduğuna inanmak istiyorum. Sizin bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Çünkü bu çok önemli bir olay. |
|||
03-22-2009, 05:24 AM
Yorum: #2
|
|||
|
|||
Cvp: beyazıt kampüsü
Bence de kapatılamaz.Olay çıkıyo diye Üniversite denince akla gelen ilk yer olan beyazıt kampusu kapatılamaz.Başka çözüm yolları üretilmeli.
Eğer bu mantıkla haraket edilirse bu ülkede kapanmadık yer kalmaz...Eğer kapatılacaksa bi yerler önce başka yerlerden başlansın!..Üniversitemizden değil. |
|||
03-23-2009, 01:16 PM
Yorum: #3
|
|||
|
|||
Haberin asılsız olduğu okulumuzun resmi sitesinden duyurulmuştur:
http://www.istanbul.edu.tr/duyurular/duy....php?2043= |
|||
04-22-2009, 12:56 AM
Yorum: #4
|
|||
|
|||
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) dağınık kampuslara sahip ve öğrenci sayısı 40
bine ulaşan üniversiteler için aldığı bölme kararını geri çekti. İleride bölünmesi düşünülen üniversite için, önce o üniversitenin rektörünün görüşü alınacak. Şayet rektöre göre herhangi bir sorun yoksa o kuruma dokunulmayacak. Böylece üniversitelerin özerk yapıları yok ediliyor yorumlarından da uzaklaşılmış olacak. Bu geri çekme kararı üniversiteli gençlerimizi de mutlu etmeli. Şayet üniversiteleri bölünseydi, yeni kurumun öğrencisi sayılacaklardı. Artık böyle bir sorun yok. En tabii hakları olan, okudukları üniversitenin adını taşıyan diplomaya sahip olacaklar. Yeni üniversite adayları da bölünme olmayacağı için, ideallerindeki üniversitenin; tarihçesini, fakülte ve yüksekokullarını eğitim dilini, bölümler arası geçiş kurallarını, kampus yaşamını ve uluslararası ilişkiler gibi konularını iyi araştırıp, doğru karar vermeliler. Bence YÖK doğru bir karar aldı. Sosyal Güvenlik Müfettişi |
|||
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi